Digitale strategie

Cherry ontwikkelt een digitale strategie die jouw aanwezigheid op internet in het algemeen en jouw website in het bijzonder doet opvallen bij jouw doelgroep en/of klanten en hen aanzet tot een gewenste (inter)actie. Een digitale strategie bestaat uit de juiste mix van online marketing activiteiten. Meteen weten wat we ook voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Voorlopen op je concurrentie

De online marketingwereld ontwikkelt zich in een rap tempo en in onze ogen biedt dit ondernemers geweldig veel business kansen. Door goed in te spelen op deze digitale ontwikkeling neem je een voorsprong op jouw concurrentie. Aan de hand van het ‘volwassenheidsniveau’ van je bedrijf of merk adviseren we je over de meest effectieve middelen om dit te bereiken.

Digitale strategie op korte én lange termijn

Cherry helpt jou bij het ontwikkelen van een succesvolle digitale strategie. Dit doen wij vanuit een conversiegerichte denkwijze, zodat jij meer leads, telefoontjes of productaankopen uit de digitale mogelijkheden haalt. Cherry ontwikkelt daartoe een digitale strategie voor de korte en lange termijn.

Cherry biedt meer dan alleen SEO

Het Cherry team bestaat uit diverse specialisten om de juiste mix samen te stellen: SEOSEAcontent marketingsocial media en we bekijken ook jouw brandingdrukwerk en andere offline media. Jouw bedrijfsdoelstellingen zijn het uitgangspunt van al onze doeltreffende marketingstrategieën.

Implementatie digitale strategie

Nadat er grondig onderzoek is gedaan naar het concurrentieveld, de doelgroep, jouw huidige status in Google en kansrijke keywords, werkt Cherry in overleg met jou een online strategie uit. Het implementeren van de strategie wordt door onze professionals begeleid en gerealiseerd. Jij hoeft je hierover geen zorgen over te maken, wij ontzorgen je volledig.

Toezicht houden en rapporteren

We houden de ontwikkelingen en resultaten van je campagnes nauwlettend in de gaten. Maandelijks ontvang je een rapport van je persoonlijke accountmanager, die waar nodig tevens adviseert in nieuwe kansen en met je overlegt om de strategie -zo nodig- hierop bij te stellen.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact