Levensreddende bloedproducten, kennis, diensten en diagnostiek voor de gezondheidszorg

Offline marketing

Sanquin Bloedvoorziening is de Nederlandse non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor bloed en korthoudbare bloedproducten voor de Nederlandse gezondheidszorg. Sanquin heeft als een van de weinige organisaties ter wereld zowel medische als diagnostische én wetenschappelijke activiteiten onder één dak. De afdeling reagents en diagnostiek ondersteunt laboratoria voor bloedtesten en onderzoek.

In het kort

  • Productintroductie

Waar grote machines voorheen de dienst uitmaken bij bloedtesten heeft Sanquin ‘s-werelds eerste desktopmachine ontwikkeld – De Magister C24 – speciaal voor kleine laboratoria. Cherry heeft deze productintroductie verzorgd tijdens een beursdeelname en vooraf een campagne opgestart om mensen uit te nodigen voor de onthulling in Londen: “The next big small thing”. Voor de Magister C24 heeft Cherry de slogan bedacht “Because small is our challenge!”.

  • Drukwerk

Naast de folder van de Magister C24 zijn er ook diverse uitleg flyers, prijslijsten en andere folders ontwikkeld. Jaarlijks worden deze geactualiseerd en opnieuw uitgebracht in drukwerk.

  • Beursdeelname

Voor de beursdeelname ISBT in Londen heeft Cherry een stand ontworpen dat volledig in het teken stond van de introductie van de Magister C24. In het midden op een ronddraaiend plateau is de machine met daar omheen digitale informatieschermen te zien. De Champagnebar en een vermakelijke fotoactie zorgde voor de nodige drukte en belangstelling bij de stand.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Campagne
  • Standbouw
  • Evenement (fotoactie)
  • Drukwerk

Samen de mogelijkheden bekijken?

Dat kan! Neem contact op met Martin

Contact