Design maakt het onderscheid, ook in print.

  • Print & Design

Cherry vertaalt jouw boodschap naar elke vorm van grafische productie, van handelscorrespondentie tot en met posters, brochures, folders en advertenties. Het draait bij ons daarbij niet alleen om een pakkend, creatief ontwerp, maar ook om een rake content: treffende beelden en goede teksten. En natuurlijk laten we het grafische design goed aansluiten op andere uitingen. We denken daarbij graag online én offline. Onze creatieve vormgevers zetten het ontwerp om naar printbare bestanden voor drukwerk op papier, textiel, panelen of andere materialen.

Wij ontwerpen jouw logo en huisstijl

In het algemeen vormt een goede huisstijl de visuele basis voor de branding van elk bedrijf en merk. Een goed logo en een eenduidige toepassing van jouw huisstijl, online én offline, tonen waar je voor staat en maken jou uniek. Bij Cherry is een logo niet zomaar een ontwerp, maar zit er een goed verhaal achter. En we helpen je verder met de toepassing ervan in alle promotionele uitingen. Lees meer over onze dienst logo & huisstijl.

Drukwerk is bij ons in goede handen

Naast creatieve vormgeving vereist de productie van drukwerk de aanlevering van de juiste (hoogwaardige) digitale bestanden. Cherry heeft ervaring met een variëteit aan technische grafische technieken. Je kunt bij ons terecht voor de opmaak en productie van regulier drukwerk, maar voor beurspanelen, signing en andere vormen van moderne print technieken. Lees meer op onze drukwerk pagina.

Advertenties die raken

Advertenties bewijzen nog altijd hun promotionele waarde. We kennen ze in allerlei soorten en toepassingen voor print en online, statisch of in animatievorm. We ontwerpen pakkende advertenties en leveren die, heel belangrijk, voor elke deadline aan in het juiste format bij (online) magazines, dag- of vakbladen of bij outdoor-exploitanten. Lees hier meer over op onze advertentie pagina.

Onderscheidend logo of drukwerk nodig?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Print & Design.

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.