Merkbeleving rondom functionele ingredienten

Unicorn Grain specialties is continue bezig met vernieuwend onderzoek voor hun functionele ingrediënten uit granen, zaden en peulvruchten. Zo is is flink geïnvesteerd in het doorgronden van de “textuur-taal” in onder meer snacks, banket en brood. Met deze kennis kan Unicorn exact op maat succesvolle, hoogwaardige bloemmengsels voor de voedselindustrie vaststellen. Deze maatwerk-formule heeft een naam gekregen: BiTex. Ook andere ingrediënten kregen een vernieuwing en verkregen een eigen label Presco Food, Presco Feed en UniFlour.

Kortom: werk aan de winkel bij het team van Cherry om de totaal vernieuwde merkbeleving rondom het innovatieve Unicorn grain specialties te visualiseren en “in de markt” te zetten..
We ontwikkelen daarvoor de merkbeelden, de vernieuwde website, vernieuwde advertenties, sales presentaties, fact sheets en nog veel, veel meer. Hier bewijzen wij onze allround one-stop-shop-formule voor merken.


Wil jij ook jouw marketing versterken door een sterke merkbeleving?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches