Museumdepotshop

Development Online marketing Webdesign

Sommige concepten kom je maar één keer in je portfolio tegen, en MuseumDepotShop is er zo één. Een uniek initiatief om herbestemde museumstukken in de woonkamer van particulieren terecht te laten komen.
Van de objecten zijn er vaak maar een of enkele, wat het een prachtig cadeau maakt voor thuis of natuurlijk een vriend of vriendin. We hielpen MuseumDepotShop aan een passende website en werken samen met zuster agency Create Value doorlopend aan de digitale uitingen.

We gingen van een tijdelijke pagina naar een tijdelijke website. Toen de webshop openging, was zeker nog niet duidelijk dat deze wegens succes steeds weer dicht moest. Waar we mee kwamen was een website die dienst deed als portier, de plek waar je heen kon als de webshop gesloten was.

Nu biedt de website nieuwe bezoekers een plek om kennis te maken met het concept, voordat je rondkijkt in de webshop. Zowel de stichting als de objecten hebben een verhaal om verteld te mogen worden. Door een website met webshop te combineren helpen we dat verhaal naar buiten te brengen.

Bekijk website

"Een fantastische samenwerking met het team van Cherry"

Uitgevoerde werkzaamheden

Samen de mogelijkheden bekijken?

Dat kan! Neem contact op met Brandon

Contact