Echte onverwoestbare werkboten

Development Webdesign

De uitdaging

De stijl van de website moest aansluiten bij de stijl en het gevoel van de boten. Tideman Boats maakt namelijk geen plezierboten. De boten zijn snelle en onverwoestbare werkboten voor in ruige werkomgevingen. De verschillende boten moesten beter tot uiting komen op de website, zodat duidelijk te zien is om wat voor soort boten het gaat.

De onverwoestbare feiten

Samenwerking van
5+ jaar
Type workboats
20+
Gastrollen in films
1+

Echte onverwoestbare werkboten

De website moest duidelijk overbrengen wat voor type boten Tideman produceert: De onverwoestbare werkboot. Door gebruik te maken van een groot robuust lettertype komt het industriële gevoel beter naar voren. Dit wordt versterkt in het kleurgebruik van zwart & geel. Sterk, stabiel en modern. De website matcht met de boten.

De ene werkboot is de andere niet

Naast een strakke en stoere uitstraling is het van belang voor de bezoekers van de website om de specificaties van de verschillende werkboten makkelijk te vergelijken. Hiervoor hebben we een overzichtelijke tabel met toggle ontworpen en gebouwd. Hierin kun je de belangrijkste specificaties direct zien. De extra specificaties kun je zien als je de betreffende boot uitvouwt. Hiermee kunnen de specificaties makkelijk met elkaar vergeleken worden.

Alle boten met de juiste informatie, overzichtelijke op 1 pagina.

Contact