Smit & zoon, een bedrijf om trots op te zijn

Al sinds 1821 is de firma Smit & zoon actief in het raffineren en hoogwaardig samenstellen van natuurlijke oliën voor professionele toepassingen in de leerindustrie. Het bedrijf is sinds de oprichting van generatie op generatie doorgegeven. En dat maakt haar in haar bedrijfsstijl zo bijzonder.  Sterk bewust van de toekomstige generatie, is ze in alles wat ze doet oprecht gericht op 100% duurzaamheid. Ze is voortrekker van internationale overlegorganen over (nog) natuurlijker bewerkingsprocessen en verantwoordt haar duurzame beleid al jaren op transparante wijze.

Ze opereert wereldwijd, neemt deel aan internationale vakbeurzen en lanceert regelmatig innovatieve producten met namen als Basemask en Syntan. Cherry mag deze merken vormgeven en deze ondersteunen met key visuals en marketingmateriaal als standdecoraties, folders, brochures, advertenties en andere promotiemiddelen. Onze branding-ervaring kwam goed tot haar recht bij het recent vernieuwen van haar bedrijfslogo en die van haar business units. Een eervolle taak voor een modern bedrijf met Hollands glorie.

Wil jij ook jouw marketing versterken door een sterke merkbeleving?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches