Project Description

Nummer 1 positie ‘Loodgieter Amsterdam’

S.I. Installatie staat dankzij Cherry in de organische top drie van Google met de zoekterm ‘Loodgieter Amsterdam’. Dit levert S.I. Installatie ruim 125 telefonische aanvragen per maand op. Op momenten dat er ook Adwords is ingesteld loopt het aantal telefoontjes zelfs op naar 300 per maand.

Van positie 11 naar positie 1 in minder dan 9 maanden!

In minder dan 9 maanden stond ‘Loodgieter Amsterdam’ op de eerste plek in Google. Op deze term wordt maandelijks gemiddeld 4400 keer gezocht. Het zoekwoord is populair en kent dus ook veel concurrentie. En toch is het geen onmogelijke uitdaging om op te vallen en resultaat ermee te boeken, blijkt uit onze ervaring.

Transparante communicatie via maandelijkse rapportages

S.I Installatie is al sinds 2015 tevreden klant bij Cherry. Er is regelmatig contact tussen accountmanager Chalana en het loodgietersbedrijf. Via maandelijkse rapportages over de resultaten van het SEO traject, houdt Cherry S.I Installatie op de hoogte van de ontwikkelingen en begeleidt haar waar nodig in haar online marketing met de praktische optimalisatie ervan.

Soufian beoordeelt Cherry op Klantenvertellen met een dikke 9
“Mijn persoonlijke accountmanager houdt me goed op de hoogte en de conversies zijn goed. Ik heb Cherry al aan diverse contacten binnen mijn persoonlijke netwerk aangeraden en dat blijf ik doen.”

Cherry’s conversiegerichte aanpak

Conversiegerichte doelstellingen vereisen een effectieve aanpak. Onze specialisten werken in verschillende fases aan zoekmachine optimalisatie projecten. Om de scoringskansen in kaart te brengen specialist begint met een keyword onderzoek. Vanuit deze en andere analyses wordt een maatwerk strategie uitgewerkt met altijd met conversie in het achterhoofd.

De website wordt technisch geoptimaliseerd, de content wordt verbeterd en er wordt geïnvesteerd in een gezond backlinking profiel. Tijdens het gehele project worden de resultaten gemonitord en wordt de strategie bijgeschaafd. Meer weten over ons zoekmachine optimalisatie dienst? Op de informatieve SEO pagina lees je meer.

Wil je net als S.I. Installatie meer conversie, aanvragen, telefoontjes of potentiële klanten door zoekmachine optimalisatie?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches