Een échte ambachtelijke cannoleria

Development Webdesign

Over Only Cannoli

De uitdaging van deze WordPress website was om veel belangrijke informatie zo duidelijk, overzichtelijk en bereikbaar mogelijk neer te zetten. Daarnaast waren ze op zoek naar een interactieve Google Maps kaart. Wanneer er een nieuwe bewonerscommissie wordt toegevoegd aan de website, worden er automatisch nieuwe markers geplaatst.

Probleemstelling

Only Cannoli wil een nieuwe website waarbij de focus ligt op de webshop. Er moet een nieuw design komen dat de website een authentieke Italiaanse uitstraling geeft. Hierdoor kan Only Cannoli haar klanten nog beter en makkelijker bedienen zodat zoveel mogelijk mensen van de heerlijke cannoli’s kunnen genieten!

De feiten

Cannoli smaken
12+
Overheerlijke dranken
6+
Type producten
3
Prachtige kaarten
10+

Oplossing

Tijdens deze samenwerking hebben wij als eerste het nieuwe design voor de website gerealiseerd. Vervolgens hebben wij de webshop vanaf de grond opgebouwd. Hier is een hoop maatwerk aan te pas gekomen om zo de juiste functionaliteiten voor de webshop te kunnen gebruiken. Hierdoor is er een optie voor de klant om zelf boxen samen te stellen met smaken cannoli. Tevens is er een extra optie om een kaartje toe te voegen met eigen tekst.

Resultaat

Het resultaat van de werkzaamheden is om op te eten. Wij hebben een overzichtelijke website en shop gebouwd die makkelijk te bedienen is voor klanten. Bezoekers kunnen hun eigen boxen samenstellen of een box kopen uit het assortiment. Het design sluit perfect aan op de producten. Het eindresultaat is dan ook een mooi kleurrijk geheel.

Contact