Professioneel webdesign gericht op resultaat

 • website laten maken

Een website die opvalt en scoort? Eén die actuele content toont en geoptimaliseerd is voor zoekmachines? Dan ben je bij Cherry aan het goede adres! Cherry maakt onderscheidende websites die voor jou werken. Ook zijn wij goed in het adviseren over de juiste online strategie om een maximaal conversiepercentage te behalen. Dus wilt u een WordPress website laten maken en online succes behalen? Kies dan voor Cherry!

Websites die opvallen presteren beter

Wij maken WordPress websites op maat. Dit doen wij omdat iedere website uniek moet zijn en moet opvallen bij jouw doelgroep. Daardoor bouwen wij altijd een website die onderscheidend is van jouw concurrent. Daarnaast zal deze visueel aansluiten op jouw (huis)stijl. Naast websites maken wij ook webshops op maat. Deze zijn toegespitst op maximale conversie om met uw producten de markt te veroveren.

Cherry heeft verschillende specialisten in huis die klaarstaan om je te helpen bij het ontwerpen en bouwen van jouw website. Onze digitale vormgevers en online marketeers denken met je mee en maken het verschil ten opzichte van een reguliere websitebouwer. We nemen samen een vragenlijst door. Wat zijn jouw eigen wensen en welke behoeften hebben jouw klanten? Welk marketingdoel wil je behalen? Wat doen jouw directe concurrenten online? De antwoorden vatten we samen in een praktische checklist en zo ontstaat een helder beeld van alle verwachtingen en uitgangspunten. Wij gaan vervolgens aan de slag om het uiterste resultaat te behalen!

 • Wij zijn WordPress specialisten
 • Wij ontwerpen met een scherp oog voor detail en gebruiksgemak
 • Wij zijn specialisten in SEO en SEA
 • Wij creëren maximale conversie
 • Wij geven CMS-trainingen op maat
 • Wij hebben tekstredactie in huis
 • Wij zijn vanzelfsprekend goed bereikbaar voor praktische support

Overzichtelijk en slagvaardig

Bij het laten maken van een WordPress website moet met groot aantal specifieke wensen rekening gehouden worden. Cherry heeft de kennis en ervaring in huis om hierop goed in te spelen. Wij begrijpen dat de gemaakte keuzes goed intern afgestemd moeten worden. Dan is het extra belangrijk dat het bouwen van de website zo overzichtelijk mogelijk uitgevoerd wordt. Wij houden daarom nauwkeurig alle ontwikkelingen bij in de sitemap, zodat jij altijd zicht hebt op de voortgang.

Eén vast contactpersoon en een handig Cherry-stappenplan

Je hebt contact met één persoon van Cherry. Dat schakelt razendsnel. Onze aanpak is sneller dan de meeste klanten van te voren verwachten. Wij werken met een duidelijk stappenplan. Deze bestaat uit de volgende vier stappen:

 1. Informatie verzamelen en ideeën uitwisselen

Deze fase bestaat uit co-creatie. Samen bespreken we uitvoerig de wensen en de mogelijkheden op het gebied van jouw nieuwe responsive WordPress website. In dit gesprek komt ook een eerste kostenindicatie ter sprake. Hieruit volgen de sitemap, de eerste wirefames, een begroting en een tijdspad. Deze worden toegelicht, eventueel aangescherpt en goed vastgelegd.

 1. Ideeën uitwerken en website ontwerp

De ideeën worden door ons uitgewerkt en uiteindelijk visueel gepresenteerd. Wij bespreken de gewenste tone of voice en content. Wij maken een inventarisatie van beschikbare teksten en beelden en gaan aan de slag met eventuele aanvullende, nieuwe content. Vanzelfsprekend zijn we gewend bestaande huisstijlen te volgen of -als dat gewenst is- introduceren we een nieuwe ontwerpstijl die aansluit op jouw nieuwe wensen.

 1. Realisatie & livegang WordPress website

In deze fase worden de goedgekeurde definitieve ontwerpen technisch uitgewerkt in een testomgeving. Logo, beelden, teksten en de functionaliteiten worden in de website verwerkt. We houden rekening met de laadsnelheid van de website en de actuele eisen van SEO. Hierna volgt de livegang van de website en zorgen wij ervoor dat de website goed blijft functioneren.

 1. Workshop website & Content Management Systeem (CMS)

Bij de oplevering van de website verzorgen wij een praktische workshop over het bijbehorende Content Management Systeem (CMS) waarin je geleerd wordt hoe je gemakkelijk zelf pagina’s en berichten kunt aanmaken en aanpassen. Je gaat er zoveel mogelijk zelf mee aan de slag! Zijn er verder nog technische vragen of problemen, dan leveren wij uiteraard een goede support via telefoon of email.

De website staat? Dan door naar optimale SEO of SEA!

Goede kennis van SEO en SEA is dé manier om online vindbaar te worden in zoekmachines als Google. Als SEO specialist helpen wij je om je website op de belangrijkste zoekwoorden zo hoog mogelijk te scoren. Door onze zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je goed vindbaar bent en blijft voor de juiste doelgroep. Kortom; bij ons kunt u meer dan enkel uw WordPress website laten maken.

Wij schrijven teksten en verzorgen slimme content met de juiste keywords. Via een gunstig abonnementstarief monitoren onze online marketeers periodiek de resultaten van je website. En zo ontstaat een website die voor je gaat werken. Meer hierover op de SEO-pagina.

Wil je een webdesign met conversiekracht?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

 • Conversiegerichte werkwijze
 • Direct persoonlijke support
 • Juiste mix van online én offline communicatie
 • Voor elke onderneming een aanpak op maat
 • Ervaren in een grote diversiteit branches

Webdesign

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.