SEO scan voor je website, helemaal gratis in je e-mail

SEO scan: voor je website

Valt het je tegen dat jouw website niet optimaal rendeert? Dat je website weinig bezoekers trekt en dat het resultaat tegenvalt?
Dat kost geld! Doe daar dus snel iets aan. Maar wat? Een webscan van Cherry Marketing geeft inzicht. We voeren de SEO scan graag voor je uit.
Je ontvangt van ons: een rapport dat helderheid geeft over alle verbeterpunten: technisch, inhoudelijk en resultaat.

Onze SEO scan: Een doelgericht rapport

We voeren deze SEO scan zélf uit; handmatig én gedetailleerd. We gebruiken hiervoor dus niet een gratis online tool, zoals vaak gebeurt.
Het voordeel is, dat we de prestaties van je website veel nauwkeuriger analyseren, met kennis van je bedrijfsbranche en op basis van je online doelstellingen.
We analyseren je website op alle fronten: technisch, visueel en inhoudelijk.
Ook de conversiegerichtheid van je website nemen we onder de loep.
Tip: je kunt de webscan ook laten uitvoeren als second opinion.

Je ontvangt dan een vrijblijvende SEO rapportage

We verwerken de bevindingen in een overzichtelijk rapport met concrete verbetertips.
Deze rapportage is natuurlijk volledig vrijblijvend. Je kunt er zelf mee aan de slag óf je kunt ons inschakelen voor het verbeteren van je website.
De kosten van de SEO scan rapportage bedragen normaal gesproken 295,- Eur.
Je kunt hem tijdelijk GRATIS ontvangen door je gegevens in het formulier op deze pagina in te vullen en op de aanvraagknop te klikken.

  • Binnen 24 uur

  • Gedetailleerd en handmatig

  • Concrete verbetertips

  • Echt lachen dit

Invulformulier


    Altijd goed persoonlijk advies. Het werk wordt goed gedaan en wij zijn zeer tevreden. Ik zou het zeker een ander aanraden

    Wij zijn heel tevreden over Cherry. Ze hebben ervoor gezorgd dat wij goed zichtbaar zijn in de zoekmachines en ook blijven.

    Snelle en inhoudelijke communicatie met deskundigen. Ze doen wat ze beloven en leveren een stuk maatwerk op een leuke en prettige manier.