Een goede huisstijl toont direct wie je bent

  • Print & Design

Een logo en de bijbehorende huisstijl zijn de eerste indruk van een bedrijf of merk. Ze vormen de basis voor de totale visuele identiteit. Een goed logo en een representatieve huisstijl dragen bij aan de betrouwbaarheid van een onderneming of merk. Andersom geven bijvoorbeeld een gedateerd logo of een huisstijl die zichtbaar in diverse uitingen ‘rammelt’ een minder positief signaal af.

Elk bedrijf heeft een eerste indruk

De eerste indruk moet goed zijn. Je krijgt er geen tweede kans voor. Dus loop al niet gelijk bij die eerste indruk klanten mis. Laat jouw logo en huisstijl naadloos aansluiten op de beleving van de doelgroep en voeg er jouw eigen specifieke merkwaarden aan toe. Een goed doordacht logo is een marketinginvestering die wellicht jaren mee kan gaan, en de investering meer dan waard is. 
Elk bedrijf is anders en verdient dan ook een unieke uitstraling. Met een onderscheidende huisstijl presentatie zorg je ervoor dat jouw doelgroep jou herkent in alle media-uitingen.

Waarom je logo en huisstijl laten ontwerpen door Cherry?

  • Met 20 jaar creatieve ervaring ontwikkelt Cherry logo’s en huisstijlen op maat
  • We toetsen onze ontwerpen aan de trends en concurrentie in jouw markt, zodat jouw nieuwe huisstijl nog lange tijd up-to-date en onderscheidend is
  • We voegen aan het visuele design een unieke marketingfactor toe, veelal een pay off, thema of subtitel of een vorm van beeldgebruik, waarmee je strategisch verder kunt in andere marketinguitingen.


Je logo naadloos laten aansluiten op jouw bedrijfsidentiteit

Een mooi logo, daarover verschillen de meningen. Een goed is een bedrijfslogo dat naadloos aansluit op jouw identiteit. Voordat Cherry een logo ontwerpt dat werkt, willen we eerst goed begrijpen waar jij met jouw bedrijf voor staat en waarin jij je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten.

Een logo dat past als een maatpak

In een persoonlijk gesprek halen we jouw unieke bedrijfsprofiel naar voren. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw specifieke drijfveren? Zo komen we uiteindelijk tot een uniek archetype van jouw bedrijf. Dit vormt de basis voor het grafisch ontwerpen van een logo dat past als een maatpak. Een uniek logo.

Strategische implementatie van je logo en huisstijl

En omdat we deze eerste fase zo goed met elkaar aanpakken, levert dit veel gemak en tijdwinst op in een vervolgtraject. Cherry voert niet alleen je huisstijl door in het gebruikelijke drukwerk en advertenties, maar biedt daarnaast ook advies over de toepassing van jouw logo en huisstijl in andere media.

3D huisstijl op het hoogste niveau van heel Nederland

Cherry ontwerpt op het hoogste niveau van Nederland driedimensionale huisstijlen. We hebben de nationale ExpoJaarprijs maar liefst twee keer gewonnen! Cherry zet je huisstijl door in standpresentaties op beurzen en/of in hét 3D visitekaartje van jouw organisatie: je bedrijfsinterieur. We voeren de huisstijl door naar ontvangst- en vergaderruimtes en begeleiden de inrichting ervan tot in de puntjes.

Een logo of een huisstijl nodig, die past als een maatpak?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Print & Design.

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.