Huisstijl laten ontwerpen

  • huisstijl-laten-ontwerpen

We weten allemaal dat de eerste indruk erg belangrijk is. Voor een bedrijf moet dan ook de huisstijl op orde zijn. Deze vormt de basis voor de totale visuele identiteit; best belangrijk dus om dit dus goed te laten ontwerpen! Een representatieve stijl draagt bij aan de betrouwbaarheid van een onderneming of merk. Andersom geeft bijvoorbeeld een huisstijl die zichtbaar in diverse uitingen ‘rammelt’ een minder positief signaal af.

Huisstijl ontwerp

Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk achter te laten. Zorg ervoor dat je huisstijl ontwerp daarom ook ‘goed’ is. Laat deze naadloos aansluiten op de beleving van de doelgroep en voeg er jouw eigen specifieke merkwaarden aan toe. Je verdient met je onderneming een unieke uitstraling, want je wilt niet dat je potentiële bezoekers naar de website van de concurrent gaan. Voordat Cherry een ontwerpt maakt dat werkt, willen we eerst goed begrijpen waar jij met jouw bedrijf voor staat en waarin jij je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten.

Waarom moet je Cherry je huisstijl laten ontwerpen?

✅ Cherry heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van logo’s en huisstijl op maat ontwikkelen;

✅ De ontwerpen die we maken toetsen we op jouw markt, zo kan jouw huisstijl nog een lange tijd mee;

✅ Aan jouw stijl voegen we een visueel design toe als een unieke marketingfactor. Zo kan je strategisch verder met andere marketinguitingen.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Heb je interesse in het een huisstijl laten ontwerpen of wil je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op en vertel ons wat jouw wensen en behoeftes zijn. We zijn centraal in Nederland gevestigd en goed bereikbaar. Neem contact op via 085 0270 270 of stuur een mailtje naar contact@cherry-marketing.nl.

Een logo of een huisstijl nodig, die past als een maatpak?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Print & Design.

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel gerust met Jurgen; onze Visual Brand & Graphic Designer. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.