Huisstijl laten ontwerpen

We weten allemaal dat de eerste indruk erg belangrijk is. Voor een bedrijf moet dan ook de huisstijl op orde zijn. Deze vormt de basis voor de totale visuele identiteit; best belangrijk dus om dit dus goed te laten ontwerpen! Een representatieve stijl draagt bij aan de betrouwbaarheid van een onderneming of merk. Andersom geeft bijvoorbeeld een huisstijl die zichtbaar in diverse uitingen ‘rammelt’ een minder positief signaal af.

Huisstijl ontwerp

Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk achter te laten. Zorg ervoor dat je huisstijl ontwerp daarom ook ‘goed’ is. Laat deze naadloos aansluiten op de beleving van de doelgroep en voeg er jouw eigen specifieke merkwaarden aan toe. Je verdient met je onderneming een unieke uitstraling, want je wilt niet dat je potentiële bezoekers naar de website van de concurrent gaan. Voordat Cherry een ontwerpt maakt dat werkt, willen we eerst goed begrijpen waar jij met jouw bedrijf voor staat en waarin jij je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten.

Waarom moet je Cherry je huisstijl laten ontwerpen?

  • Cherry heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van logo’s en huisstijl op maat ontwikkelen;
  • De ontwerpen die we maken toetsen we op jouw markt, zo kan jouw huisstijl nog een lange tijd mee;
  • Aan jouw stijl voegen we een visueel design toe als een unieke marketingfactor. Zo kan je strategisch verder met andere marketinguitingen.

Wil je hulp van een specialist bij jouw branding?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de branding mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact