Je wilt opvallen! Wij ontwerpen jouw drukwerk.

  • Flyer laten ontwerpen
  • Print & Design
  • Visitekaartjes laten maken

Drukwerk is echt een visitekaartje

Natuurlijk is online marketing ontzettend populair. Maar desondanks is de rol van drukwerk zeker niet uitgespeeld. Drukwerk is een belangrijk aspect in de visuele branding van een bedrijf. Drukwerk maakt een boodschap niet alleen zichtbaar, maar ook tastbaar en het bereikt nog steeds heel veel mensen. In al haar mogelijke vormen hoort ze gewoon thuis in de marketingmix.

De rol van drukwerk is veranderd

Communicatie is behalve via drukwerk ook mogelijk via websites, webshops en online marketing. Drukwerk kan hierin een dienende rol spelen. Brochures, visitekaartjes of flyers kun je nu ook koppelen aan een conversiegerichte landingspage of website. Hiermee krijgt drukwerk een nieuwe functie in de customer journey.

Drukwerk bereikt een groot deel van jouw doelgroep

Drukwerk maakt een boodschap tastbaar en kan via de juiste marketingactie een groot deel van jouw doelgroep bereiken. Tenminste als je het goed aanpakt. Wij denken graag met je mee voor een opvallende print campagne of promotie-actie, die perfect aansluit op je doelstellingen.

Drukwerk vereist de juiste bestanden

De productie van drukwerk vereist de opmaak en aanlevering van de juiste digitale bestanden. Laagwaardige bestanden aanleveren betekent automatisch een laagwaardig eindproductie. Klanten zien het.

De keuze aan soorten print is reuze. Cherry heeft ervaring met een variëteit aan technische en grafische technieken. Je kunt bij ons terecht voor de hoogwaardige opmaak en productie van allerlei papieren producties zoals handelsdrukwerk of reclamedrukwerk, briefpapier, enveloppen, stickers, flyers, folders, brochures en posters. Maar ook zijn we thuis in andere vormen van print. Je kunt daarbij denken aan meer decoratieve producties op doek of op kunststof folies en panelen voor bijvoorbeeld buitenreclame, beursstands of in bedrijfsinterieurs.

Alle vormen van drukwerk en decoraties

Met 20 jaar ervaring kunnen wij elk soort drukwerk en decoratie in de door jou gewenste uitstraling realiseren. Niet alleen het ontwerpen, maar ook de zorg over het produceren van drukwerk nemen wij jou uit handen. We hebben een breed netwerk aan uitvoerende productiebedrijven opgebouwd. Zo weet je zeker dat het resultaat zal voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Dus drukwerk nodig? Druk ‘t werk maar in onze handen!

Onderscheidend drukwerk nodig?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Print & Design.

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.