Een bedrijfsinterieur vertelt veel over jou

  • interieur
  • Interieur

De werkomgeving waarin jij jouw gasten ontvangt zegt, bedoeld of onbedoeld, veel over je. Niet voor niets luidt het spreekwoord “Toon mij uw tent en ik zeg u wie u bent”.

Driedimensionale merkbeleving

Een werkomgeving communiceert en soms ongemerkt bizar goed! Het beïnvloedt al onze zintuigen. Het is tastbaar, zichtbaar, ruikbaar én hoorbaar. Het bedrijfsinterieur is van grote invloed op de indruk die jouw gasten van je krijgen. Een prachtige kans! De retail en horeca beseffen zich dit natuurlijk al lang, maar veel andere bedrijven moeten er nog aan wennen dat het bedrijfsinterieur een uitstekende marketingtool om jezelf positief te onderscheiden. Een bedrijfsinterieur is biedt dé kans op driedimensionale merkbeleving.

Interieurstyling met een missie

Cherry ontwikkelt graag creatieve voorstellen voor bedrijfsinterieurs vanuit een marketingmissie. We focussen ons daarbij niet zozeer op complexe verbouwingsplannen, maar meer op de interieurstyling van die (bestaande) ruimtes waar met name jouw gasten zich begeven, zoals vergaderruimtes, ontvangstruimtes en showrooms.

Ruime ervaring met interieurbouw- en print technieken

We zijn bekend met de toepassing van decoratieve materialen en hebben ruime ervaring met interieurbouw. Onze externe multimedia specialist levert het traject voor digitale presentaties, bijvoorbeeld de inzet van beeldschermen, turn-key op. We zijn creatief in het vinden van een passende ontvangstsfeer en in het bereiken van een juiste beleving.

Coördinatie in handen van Cherry

Vaak zijn verschillende afdelingen betrokken bij zo’n “interieur-klus”, zoals Marketing & Communicatie, ICT en Facility Management. We begrijpen ieders belang.
Wij coördineren dit graag en zetten daarbij één doelstelling centraal: de identiteit van de organisatie versterken in een bijpassende ontvangst-omgeving. Jouw gasten zullen het waarderen, jouw collega’s zullen er trots op worden en als marketeer laat je de juiste boodschap overkomen: je bent uniek en je respecteert je doelgroep.

Ook aan een interieur toe die toont wie je bent?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Presentatie.

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.