Online marketing uitbesteden

Iedereen met een website, een social media account of een nieuwsbrief lijst kan content verspreiden. Bij content marketing draait het om relevante content die de aandacht van jouw lezers grijpt, vasthoudt en aanzet tot actie. Met content marketing maak je waardevolle content die door jouw doelgroep gewaardeerd wordt omdat ze precies aansluit op de informatiebehoefte. Wij zorgen er vervolgens ook voor dat de lay-out én de tone-of-voice naadloos aansluiten op jouw branding.

Bedenken en creatief uitvoeren

Content marketing gaat dus niet over het produceren van zoveel mogelijk content. Bij content marketing vormt het uitdenken van met name relevante content de basis. Wij helpen jou met het bedenken en uitwerken van een contentstrategie die aansluit bij jouw merk. Een plan van aanpak dat werkt en dat pro-actief inspeelt op de informatiebehoefte van die doelgroepen die voor jouw bedrijf van belang zijn.

Nadat we een contentstrategie hebben afgesproken, gaan we aan de slag met het uitvoerende gedeelte: content opstellen. En dat is veel meer dan het schrijven van korte of longread teksten. 
Natuurlijk vormt tekstuele content in veel gevallen de basis. Maar er is veel meer mogelijk! Een inspirerende klantenervaring breng je niet in tekst, maar in video. En interessante data presenteer je niet met een saaie Excel sheet of een tabel, maar met een aantrekkelijke Infographic.

Wij maken content vindbaar

Goede content opstellen voor je huidige relaties is zeker niet gemakkelijk. Maar om ook nieuwe relaties en prospects met de juiste content te inspireren en hen aan te zetten om contact op te nemen, dat is helemaal een kunst. En dit is waar de kennis van zoekmachineoptimalisatie van Cherry jou goed van pas komt. Met behulp van een keyword onderzoek identificeren we de informatiebehoefte van jouw prospects. Aan de hand van deze behoefte verzorgen we samen de juiste content.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact