Cherry Marketing Event op 16 januari 2020

Meld je hier -gratis- aan!

Masterclass LinkedIn: “Activeer je netwerk!”


Praktische succesformules van ***LinkedIn-expert Jan Willem Alphenaar.

OK, je LinkedIn-profiel is top en je hebt inmiddels 500+ contacten opgebouwd, een indrukwekkend visitekaartjesbakje. Maar de meesten van ons benutten de netwerkkracht ervan veel te weinig. Hoe kun je dit netwerk nu professioneel en succesvol ontginnen en activeren? Hoe zet je een tool als Sales Navigator daarvoor in? Wat is de juiste gedragscode? Hoe blijf je met behulp van LinkedIn je concurrent voor? Leer dit alles van onze topspreker en 3-sterren-LinkedIn ambassadeur Jan Willem Alphenaar! Op donderdagmiddag 16 januari 2020 organiseren Cherry Marketing en Bureau Feith speciaal voor ondernemers en marketeers een gratis, interactieve en vooral inspirerende sessie voor het slim en succesvol inzetten van LinkedIn in de marketing van jouw product of dienst. Meld je voor deze kosteloze kans snel aan, met zo’n 100 stoelen is vol snel vol!

Meld je hier -gratis- aan!

Leer LinkedIn professioneel inzetten!

Het Cherry Marketing Event is een initiatief van Cherry Marketing en Bureau Feith en omvat een cyclus marketing gerelateerde kennisbijeenkomsten. De zakelijke sfeer ervan is informeel en inhoudelijk op een hoog niveau. Dit keer bevat het programma de inspirerende LinkedIn-expert Jan Willem Alphenaar. Hij is sinds 2005 actief op LinkedIn. Momenteel komt 38% van zijn omzet uit zijn netwerk op LinkedIn. Gefascineerd door de mogelijkheden en kansen is hij vaak als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van LinkedIn.

Meld je nu -gratis- aan!

Onze TOP-spreker en DYNAMISCHE event host

Onze beide podiumgasten zijn van nationaal niveau en hebben hun marketingsporen verdiend:

Jan Willem Alphenaar

LinkedIn expert & ondernemer

Meer info

Marcoen Hopstaken

Event host & wakkerschudder 

Meer info

5 redenen om op 16 januari te komen

  • Actuele ontwikkelingen van LinkedIn
  • Leer je netwerk actief voor jou te werken
  • Praktische tips en trucs voor professionele toepassingen
  • Interactieve sessie met succescases
  • Vraag en antwoord met LinkedIn experts

Programma

Onderstaand lees je de globale tijdsindeling van deze (na)middag.  Kom s.v.p. ruim op tijd.  Na afloop is er volop tijd om in een ontspannen sfeer te netwerken. Bovendien serveert onze huiscateraar Minnies nog een licht hapje! Bestel daarom tijdig  jouw gratis tickets. De entree is alleen op basis van aanmelding vooraf. Vol is ook echt vol. Er is in de directe omgeving gratis parkeergelegenheid.

Meld je hier -gratis- aan!

Event details

Datum
16 januari 2020

Entree gratis
Alleen op basis van voor-aanmelding

Tijd / duur
16.00 - 18.15 uur

Locatie Medialoods
Galvanistraat 23
3861 NJ Nijkerk

Contactgegevens
085 0270 270
contact@cherry-marketing.nl

Entree is gratis, maar meld je wel vooraf aan! (vol=vol)

Meld je hier -gratis- aan!

marketing met pit