Project Description

Complete branding van
A t/m Z voor VVEgemak!

VVEgemak: Het in optimale staat houden en waar mogelijk verbeteren van de woonomgeving van de VvE beheer klanten van VVEgemak en de daartoe behorende appartementseigenaren door middel van een professioneel, klantvriendelijk en efficiënt beheer van de verenigingen.

VVEgemak vroeg ons om hun bedrijf opnieuw in de markt te zetten. En dit doen wij graag! Een complete re-branding begint met een brainstormsessie, bij Cherry op kantoor, om te zorgen dat we een inspirerende en overtuigende propositie neerzetten voor de doelgroep van VVEgemak.

De punten die hier uit voortvloeien, worden verwerkt in een presentatie. Vervolgens gaat ons creatieve team aan de slag om de branding, met een eenduidig, herkenbaar en creatief design neer te zetten, die toepasbaar is in allerlei marketinguitingen. Denk hierbij aan logo en huisstijl ontwerp, drukwerk, marketingcampagne(s), SEO en webdesign. Met het veelzijdige creatieve team binnen Cherry is dit allemaal mogelijk!

Wil jij ook jouw marketing versterken door een sterke merkbeleving?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches