TypeApp

Cherry verzorgt de branding, website en promotiemateriaal als brochures voor de beste typecursus van Nederland: TypeApp.nl! Wie kan tegenwoordig nog zonder? Want zeg nu zelf: in 13 lessen naar 100 aanslagen per minuut, blind en foutloos, dat is tegenwoordig een goede investering voor de rest van je leven in jezelf, hoe jong of oud je ook bent.

Deze hippe typecursus is dan ook niet alleen geschikt voor kinderen op basisscholen (60 basisscholen in de regio Midden Nederland hebben zich bij TypeApp aangesloten en bieden hun kinderen deze cursus als meerwaarde aan), ook steeds meer youngsters en volwassenen volgen (online) de modern vormgegeven, interactieve typecursus. Het aantal bedrijven die dit aanbieden aan hun werknemers stijgt gestaag en resulteert in meer efficiency en foutloze documenten.
Kortom: elke doelgroep heeft zo haar eigen redenen voor een typecursus en daarom hebben we per categorie passende informatiefolders en starterskits gemaakt. En dat werkt. Efficiënt en foutloos.

Sinds we per 2017 werken voor TypeApp zijn er 22% meer aanmeldingen ontvangen, ook van buiten de reguliere regio. Dit schooljaar is er weer een stijging van aanmeldingen van circa 10%. Een resultaat om trots op te zijn!

Wil ook jij net als Typeapp meer conversie, aanvragen, telefoontjes of potentiële klanten door een mooie website of zoekmachine optimalisatie?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken.

BEL 085 0270 214

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches