• Putten

Bovenaan in Google met ‘schoonmaakbedrijf Amsterdam’

Schoonpand had in 2016 een duidelijke doelstelling: meer opdrachten door op pagina één van Google te staan. Dus is in datzelfde jaar is Schoonpand vaste klant bij Cherry geworden. Cherry verzorgt het gehele zoekmachine optimalisatie project voor dit schoonmaakbedrijf tot volle tevredenheid. Altijd met conversiegerichtheid in het achterhoofd: meer leads via de website genereren.

Schoonmaakbedrijf Schoonpand domineert inmiddels Google met de zoekterm: ‘schoonmaakbedrijf Amsterdam.’ Dit short-tail zoekwoord wordt ruwweg 1900 keer per maand gezocht in Google. Het zoekwoord volume en de hoge positie van Schoonpand leveren het bedrijf gemiddeld dertig ingevulde contactformulieren en gemiddeld 40 telefoontjes per maand op.

Jaymano beoordeelt Cherry op Klantenvertellen met een forse 9,5
“Altijd goed persoonlijk advies. Het werk wordt goed gedaan en wij zijn zeer tevreden. Ik zou het zeker een ander aanraden.”

Prettige en accurate communicatie

Accountmanager Chalana is vanaf het begin van het traject vast contactpersoon voor Schoonpand. De communicatie is laagdrempelig en accuraat. Er is regelmatig telefonisch contact. Er wordt besproken hoe de voortgang van het traject gaat en er wordt advies gegeven voor een nieuwe strategie. Ook als er een keer iets minder voortvarend gaat, wordt hier direct op gereageerd. Deze accurate aanpak zorgt voor een hoog vertrouwen bij Schoonpand.

Cherry’s conversiegerichte strategie

Conversiegerichte doelen vereisen een effectieve aanpak. Cherry werkt in fases aan het zoekmachine optimalisatie project. Na een uitgebreid keyword onderzoek dat de kansen in kaart brengt, wordt er een maatwerk strategie uitgewerkt.

Deze strategie bestaat uit o.a. een technische website optimalisatie, het optimaliseren van de webteksten en het realiseren van een gezond backlinking profiel. De resultaten worden nauw in de gaten gehouden tijdens de duur van het SEO abonnement. Vanuit deze gegevens kan de strategie steeds weer verder bijgeschaafd worden, zodat de conversie blijft toenemen.

Meer weten over ons zoekmachine optimalisatie werk? Op de informatieve SEO pagina lees je meer.


Bekijk website

Net als Schoonpand meer conversies krijgen?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 214

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches