Sawadee, je ziet meer dan er is!

Voor de marktleider in vakantiereizen Sawadee hebben we een bijzondere hightech stand opgeleverd op de Vakantiebeurs. De corporate stand is door ons ontworpen, gebouwd en volledig voorzien van een digitale Layar-laag!

Voor een stand was dit een unicum in Nederland. De stand bezit namelijk daarmee de extra kracht van “virtual reality”. Dit alles is door ons full service & turn key volledig in eigen huis gerealiseerd. Maak je in het beursgangpad een opname van de stand met je mobiel dan kun je direct kiezen uit 72 reisvideo’s, je reis samenstellen, direct reserveren en veel meer. Dit leverde tientallen extra vakantie-aanvragen op, uit het gangpad, via een mobiel, zonder gesprek!

Natuurlijk word je “als vanouds” nog altijd door Sawadee op de stand ook gastvrij persoonlijk ontvangen en geïnformeerd. De virtual reality-meerwaarde wordt nu doorgevoerd in advertentie en print. De corporate stand is in delen op andere beurzen inzetbaar. Succes-credits ook aan: Pieter Bos (Smack-it), Fieke Houweling en Bastiaan Govers (Sawadee).

Wil ook jij net als Sawadee meer conversie, aanvragen of potentiële klanten via een beursdeelname of video?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 214

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches