Peacock: de partner op het gebied van Intelligence Automation

Door middel van slimme Business Intelligence (BI) en Robotic Process Automation (RPA) helpt Peacock klanten met het inzetten van Intelligence Automation.
Daarbij hoort een intelligent logo met een bijpassende huisstijl die wij hebben verzorgd voor Peacock.

Een belangrijk onderdeel van deze huisstijl vormt het logo. Daaromheen is een structuur van terugkerende vormen, vaste kleuren en vaste lettertypen opgebouwd. Ook een consequente en consistente opmaak van publicaties maakt deel uit van de huisstijl. Voorwaarde voor een krachtige, effectieve huisstijl is eenheid van stijl, zowel in het ontwerp zelf als in de toepassing ervan. Deze eenheid kan alleen worden bereikt als iedereen die bij het visueel uitdragen van de identiteit van Peacock betrokken is (intern én extern) zich houdt aan de richtlijnen van de huisstijl en deze consequent toepast.

Om die reden hebben wij een huisstijlhandleiding voor Peacock gecreëerd waarin al deze interne en externe richtlijnen zijn in opgenomen zodat alle medewerkers van Peacock hiervan bewust zijn en deze hulptool kunnen toepassen op de dagelijkse werkzaamheden.

Wil jij ook jouw marketing versterken door een sterke merkbeleving?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches