• Print & Design
  • Visitekaartjes laten maken

notarissen met overzicht

Advocaten, notarissen en fiscale adviseurs onderscheiden zich steeds moeizamer. De onderlinge diensten lijken veelal op elkaar en een mooi kantoor draagt nu niet zoveel meer bij als vroeger. Cherry ondersteunt opdrachtgevers binnen deze beroepsgroep zeer succesvol middels doordacht Legal Design en slimme communicatie.

We hebben daarom de huisstijl, de grafische uitingen én de website van het notariskantoor KB notarissen mogen vernieuwen. Deze enthousiaste notarissen hebben vanuit hun kantoor aan de noordkant van de Amsterdamse Zuidas met recht overzicht over de talrijke juridische aspecten binnen hun markt. Een particuliere klant kan er voor alle bepalingen over haar levensloop, zakelijk en privé, terecht. Ondernemers zijn er welkom met al hun zakelijke kwesties, vastgoed eigenaren voor alle overdrachten, splitsingen en zo meer.

Bezoek de website van KB notarissen en benader ze gerust voor een goed notarieel advies, waarbij u overzicht krijgt en houdt.


Bekijk website

Legal design

Legal design is een relatief nieuw begrip. Het komt overwaaien uit Amerika en wij willen ons erin sterk specialiseren. Onze website is natuurlijk al klaar: legal-design.nl en elke advocaat of notaris, die zich van anderen onderscheiden wil, is bij ons van harte welkom.

Wil jij ook jouw marketing versterken door een sterke merkbeleving?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches