Hothbath

Hotbath levert sanitaire installaties, voornamelijk douches en kranen, in het kwaliteitssegment. Hotbath noemt dit “bathroomware”. Producten van Hotbath zijn namelijk anders dan andere. Hotbath zit op een kruising van Dutch en Italian design. Dat moet ook beter zichtbaar zijn op beurzen en eigenlijk ook op alle andere uitingen, vond de internationale Hotbath-directie.

Cherry deed een concurrentie-onderzoek en ontwierp een nieuwe visuele huisstijl dat het volledige management aangenaam verraste. Ook het Italiaanse management gaf binnen 3 minuten haar akkoord hierop! Hoe bijzonder is dat!

Stap voor stap zal de stijl door ons op alle middelen worden doorgevoerd. De eerste stap is deze indrukwekkende standpresentatie op de internationale sanitair-vakbeurs ISH te Frankfurt. Cherry gaf deze herbruikbare stand vorm en realiseerde deze binnen extreem korte tijd met een glansrijk eindresultaat!

Wil ook jij net als Hotbath meer conversie, aanvragen of potentiële klanten via een beursdeelname of een visuele upgrade van jouw huisstijl?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 214

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches