Project Description

4YouWear: 606% meer vertoningen in 3 maanden

Een spannende webshop vraagt om spannende resultaten. 4YouWear is een sexy mannenondergoed webshop met een zeer breed assortiment dat blijft uitbreiden. 4YouWear heeft de ambitie om de grootste aanbieder in mannenondergoed worden. Cherry werkt mee aan dit doel door effectieve online marketing in te zetten. In drie maanden tijd is het aantal vertoningen in Google bijvoorbeeld met 606% gestegen.

Richard beoordeelt Cherry op Klantenvertellen met een krachtige 9
“Snelle en inhoudelijke communicatie met deskundigen. Ze doen wat ze beloven en leveren een stuk maatwerk op een leuke en prettige manier.”

Doelstellingen vastleggen

Accountmanager Chalana en Richard (eigenaar 4YouWear) zijn in mei 2018 met elkaar gaan samenwerken. De samenwerking tussen Cherry en 4YouWear moest de onderbroekgigant een forse stijging in de zoekresultaten opleveren. Maar ook meer bezoekers en aankopen via organische zoekresultaten. Tot slot moest de Adwords investering lager en effectiever zijn. Deze doelen vragen om een conversiegerichte Cherry aanpak.

Cherry’s aanpak laat zichtbaarheid in Google met 79% stijgen

Net als elk ander zoekmachine optimalisatie project begint Cherry met een uitgebreid keword onderzoek om in kaart te brengen wat de kansen en relevante zoektermen zijn. Na het formuleren van een effectief plan op basis van het keyword onderzoek, wordt er gewerkt aan een technische website optimalisatie en een gezond backlinking profiel. We gaan dieper in op dit traject op de SEO pagina.

Een webshop kun je optimaliseren op drie niveaus: één overkoepelende term voor de homepage, op merkniveau én op categorieniveau. Op deze manier vang je al het zoekverkeer op. Door landingspagina’s met de juist zoekwoorden te combineren met een relevant productaanbod kan men eenvoudig een bestelling plaatsen.

Samenwerking naar wederzijdse tevredenheid

De communicatie tussen Cherry en 4YouWear verloopt goed. Er is regelmatig telefonisch contact om de voorlopige resultaten en de nieuwe strategieën te bespreken. Er is altijd ruimte voor verbetering en nóg betere resultaten.

Wil ook jij net als 4YouWear meer conversie, aanvragen, telefoontjes of potentiële klanten door zoekmachine optimalisatie?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches